Loting Proxsys Cup 9 november 2018

01 november 2018
1_500x500_LotingFrenkie

Vrijdag 9 november is het zover: de loting van de Proxsys Cup

SteDoCo, Vuren, Meerkerk, SVS'65, Herovina en Asperen. Dat waren de ploegen die vorig jaar laatste in de groepsfase werden. SteDoCo en Vuren presteerden het minst van deze ploegen en moeten helaas dit jaar vanaf de tribunes toekijken. Achilles Veen, Noordeloos, Roda Boys en Sparta'30 schreven zich dit jaar niet in en dus zitten de namen van Meerkerk, SVS'65, Herovina en Asperen wél in de balletjes voor de loting. Tijdens de loting zullen de finalisten van vorig jaar alvast ingedeeld worden, te weten Unitas nr. 1 van Poule A en Arkel nr.1 van Poule F.

Bij de vrouwen ontbreken ten opzichte van vorig jaar Unitas en Woudrichem. Zij worden dit jaar vervangen door Noordeloos en Heukelum, welke wij van harte welkom willen heten op het toernooi!

Nu alle deelnemers bekend zijn, staat niets nog de loting in de weg. Deze vindt volgende week vrijdag (9 november) plaats in de Van Rappardhal. Eerst is om 19.00 uur de loting van de jeugdteams (check hieronder het complete overzicht van de jeugdteams), vanaf 19.30 uur worden ook de dames- en seniorenteams ingeloot! Dit gebeurt wederom door Ajax- en Oranje-speler Frenkie de Jong, samen met vader John de Jong en zijn broertje Youri de Jong.

De organisatie van de Proxsys Cup is er helemaal klaar voor, jij ook? We zien je graag volgende week in de Van Rappardhal!

Sluiten