Aanleverspecificaties media Sponsoren

Bent u sponsor van de Proxsys Cup, super! Per sponsor is er afgesproken wat u ervoor terugkrijgt. Hier kunt u alle specificaties vinden voor het aanleveren van uw gegevens zodat wij dit het beste kunnen tonen.

Weet u niet meer precies waar u recht op heeft? Bekijk de sponsorpakketten hier


Logo > 1x EPS/AI + 1x JPG/PNG

Uw logo zal op verschillende items te zien zijn, afhankelijk welk pakket u afneemt. Om een zo’n scherp mogelijk resultaat te garanderen voor drukwerk, ontvangen wij graag uw logo in een .eps of .ai formaat. Let op: website kwaliteit is niet afdoende. De JPG/PNG zal voor de website en narrowcasting gebruikt worden.

Aanleveren: Uw logo z.s.m. aanleveren om op zoveel mogelijk uitingen mee te kunnen. Wij kunnen niet garanderen dat u mee kunt in het programmaboekje na aanleveren na 23 november 2022 vanwege het drukken van deze uitgave.


Narrowcasting / tv-schermen

Vrienden van-pakket zullen zichtbaar zijn met hun logo. Neemt u het teamgenoten- of partnerpakket, dan zult u ook te zien zijn op de tv-schermen in en om de zaal met uw logo. U mag hier ook een eigen (advertentie) beeld of korte video voor aanleveren. Hiervoor zijn de volgende aanleverspecificaties van toepassing:

  • Resolutie: 1920 x 1080 px (verhouding 16:9)
  • Beeld: JPG of PNG
  • Video: MPEG4 / Duur van de video max. 20 sec (liever 2x 10 sec). Houd er rekening mee dat er geen geluid wordt afgespeeld in de zaal.

Aanleveren: Uw beeld of video uiterlijk inleveren vóór 22 december 2022


Al eerder gesponsord?

Als u al voorgaande jaren sponsor was van de Proxsys Cup en wilt u uw advertentie of video opnieuw tonen? Laat het ons weten, dan kunnen wij dit uit ons archief toevoegen.


Vragen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met communicatie@proxsys-cup.nl of met Kim van der Mooren (06 – 47 47 63 60)

Sluiten