ONTOELAATBAAR GEDRAG

30 december 2022

ONTOELAATBAAR GEDRAG

Donderdagavond hebben we een volle Oosterbliek kunnen genieten van een paar prachtige wedstrijden. Één van de wedstrijden was SVW tegen LRC. Achter de schermen vond echter een incident plaats, waar wij als organisatie duidelijk willen laten weten dat dit ontoelaatbaar is.

Speler van LRC Furkan Cetin (en zijn gezin) ontvingen vooraf aan de wedstrijd -zowel telefonisch als op papier - intimiderende berichten verstuurd en achtergelaten in de kleedkamer. Dit met de boodschap niet deel te nemen bij LRC aan de wedstrijd(en). Wij als bestuur, LRC en Furkan hebben dit hoog opgenomen. In overleg met LRC, Bestuur en beveiliging is besloten toch te spelen, waarbij hij en familie extra beveiliging ontvingen. Vandaag is er contact geweest met politie en de wijkagent. De intimidatie is van dusdanige aard dat dit voorbij alle normen en waarden gaat. Zodra degene bekend wordt, zullen hier gepaste maatregelen tegen getroffen worden.

Het Proxsys Cup bestuur, LRC en Furkan betreuren deze gebeurtenis en willen via deze weg duidelijk maken wat er zich afgespeeld heeft. We willen vragen Furkan en familie met rust te laten en ze de gelegenheid geven om de gebeurtenissen een plekje te geven.

Sluiten