Proxsys Cup G-jeugdclinic één groot feest!

04 januari 2018

Al vroeg op de morgen kwamen de eerste kinderen de Oosterbliek binnen gelopen om hun zaalvoetbalkunsten te vertonen tijdens de G-jeugdclinic. Dit mochten de zestien deelnemers doen onder begeleiding van de Schot in Roos begeleiding en eerste elftalspelers van ZVG/Cagemax. Niemand minder dan Hicham Farhou, Maxim Kivaka, Joost Verberk, Owen Verduijn en Mario van Baarle gaven de kinderen allerlei zaalvoetbaltips.

Om de ochtend goed te beginnen, werden alle voetballers door speaker Henry Wessels naar voren geroepen om daarna met z’n allen het Wilhelmus te zingen. Ook een officiële teamfoto mocht natuurlijk niet ontbreken voordat de clinic ging beginnen. Als eerste werd het dribbelparcours af gelegd en ook mocht iedereen het enige echte voetbowl pauzespel spelen. Na deze activiteiten was het tijd voor de pauze. Tijdens het rustmomentje werden de kinderen getrakteerd op een toffe Proxsys Cup goodiebag die vol zat met leuke en lekkere dingen.

Na de pauze mochten de kinderen penalty’s nemen op ZVG/Unitas doelman Owen Verduijn en onderling een partijtje spelen. Natuurlijk mocht een rondje dansen en polonaise lopen ook niet ontbreken. Om de ochtend leuk af te sluiten speelden de kinderen nog een partijtje tegen de begeleiding van ZVG en GJS. Als klap op de vuurpijl was daar nog een verrassing, want alle kinderen kregen een mooie medaille overhandigd door de Rabobank.

Alle kinderen, vrijwilligers en sponsoren worden bedankt voor deze prachtige ochtend!

Sluiten