02-01-2019 ASV Arkel - SVW | Poule F

02 januari 2019

ASV Arkel - SVW 0-3

Tutu Ndona was vorig jaar de coach van Arkel, nu staat hij voor de groep van SVW. Beide teams kennen elkaar door en door, het zou een spannende wedstrijd kunnen worden.

Arkel moest winnen om eerste te worden, bij een gelijkspel zou SVW eerste worden en gaat Arkel ook door, echter Arkel ontmoet dan wel Unitas in de kwartfinale.

In de eerste helft hadden beide teams slechts één kans: Hicham Farhou voor SVW en Dylan Verschoor van Arkel konden deze mogelijkheid niet benutten. Voor de rest werd er veel van afstand geschoten.

Wat zouden de teams hebben besproken in de rust? Safety first of strijden voor de eerste plaats?

Hicham Farhou opende bijna de score met een diagonaal schot, maar de paal voorkwam het doelpunt. Kort daarna raakte Dylan Verschoor de lat en waren de kansen weer in evenwicht.

Dan in de 26e minuut, een prachtige pass van Zeki Laaiti op Jaber el Mousati die beheerst afrondt. Kort daarna gaat Robert Scheurwater in de fout waarop Hicham Farhou gretig toehapt en scoort. Nu staat Arkel voor de moeilijke taak om twee keer tegen te scoren. Drie minuten voor tijd maakte Nacer el Mousati een einde aan alle illusies van Arkel. Na een mooie solo vanaf eigen helft schoof hij de bal beheerst in de verre hoek.

Eindstand: 0-3

ASV Arkel: -

SVW: Jaber el Mousati, Hicham Farhou, Nacer el Mousati

Sluiten