02-01-2023 | Senioren Poule E | vv Vuren – Leerdam Sport

02 januari 2023

vv Vuren en Leerdam Sport hadden de eer om de eerste avond van 2023 in gang te brengen. Vuren had de eerste wedstrijd verloren van Kozakken Boys, Leerdam Sport had na 1 wedstrijd wel 3 punten bij mogen schrijven door een overwinning op vv Ameide. Alles is nog mogelijk in Poule E.

Beide ploegen hadden er vanaf het begin af aan zin in en legden een leuke eerste helft op de mat. Binnen de kortste keren stond het al 1-1. Vuren-speler Michael Tahamata schoot de eerste goal van 2023 en daarmee ook de eerste goal van Vuren binnen. Maar binnen enkele tellen stond het alweer 1-1, doelpuntenmaker Reynaldo Zandhuizen. Beide ploegen kregen nog enkele kansen maar gingen toch rusten met een gelijke stand.

Het was Vuren dat na de rust echter gas ging geven en zo na 10 minuten in de tweede helft een voorsprong van 3 goals wist te pakken door 2x Jarl Deurhof en captain Ian van Wijk. Paar minuten voor tijd deden de Leerdammers nog wat terug via Nolan Vink maar het was Vuren dat de eerste drie punten bij mocht schrijven en zo nog alle kans heeft op de volgende ronde.