02-01-2023 | Senioren Poule F | vv Hardinxveld – Herovina

02 januari 2023

Poule F is de laatste Poule waarin alle teams pas 1x gespeeld hebben. vv Hardinxveld en Herovina verloren beide hun eerste wedstrijd en waren er dus op gebrand op nog kans te maken op de kwartfinale. Hardinxveld zette dit gelijk kracht bij door binnen enkele minuten op een 1-0 voorsprong te komen, doelpuntenmaker Owen Muller. Na 7 minuten was ook de 2-0 daar, deze keer was het Pieter Kroon die doorstoomde en de bal achter Herovina-doelman Rik Verploegh kreeg. Herovina liet het hier niet bij zitten en deed voor de rust nog iets terug via aanvoerder Marthijn Hobo, ruststand 2-1.

De ploegen bleven ook in de tweede helft vol gas doorgaan. Adi Jogic bracht Hardinxveld op twee goals voorsprong maar Hobo deed met zijn tweede goal al snel weer wat terug; 3-2. vv Hardinxveld bleef echter het betere van het spel houden en verdubbelde andermaal de voorsprong. Aanvoerder Michael Visser schoot de 4-2 op het bord en zorgde zo dat zijn team de eerste drie punten bij kon schrijven in Poule F.