03-01-2018 GJS - Woudrichem | Poule C

03 januari 2018

GJS – Woudrichem 1-3

GJS en Woudrichem zorgden met een heerlijk affiche voor een bomvolle Oosterbliek. Bij winst van GJS zouden de Gorkumse Jonge Spartanen zich plaatsen voor de kwartfinale. Als GJS met drie doelpunten verschil zou winnen (of minder) zouden de Gorcumers zich als beste nummer twee plaatsen en tegen Zuilichem spelen in de kwartfinale. Bij een ruimere winst zou GJS nog de groepswinst pakken en tegen Kozakken Boys uitkomen in de kwartfinale. Woudrichem kon enkel nog met een winst van minstens acht goals verschil door als een van de twee beste nummers twee.

Het leuke van statistieken is dat je er in de praktijk verder helemaal niets aan hebt. GJS kreeg voor rust de eerste tegenslag te verwerken. Via de scheidsrechter bleef de bal binnen waardoor Yoeri Duyzer vervolgens de 0-1 kon noteren voor Woudrichem. Vervelend voor GJS én de scheidsrechter, maar wel een geldig doelpunt aangezien de scheidsrechter een dood spelelement is.
Overtuigend was het na die 0-1 eigenlijk van beide kanten niet. Woudrichem gaf de kwartfinaleplaats niet cadeau aan GJS en via aanvoerder Jamy Goemaat kwamen de Vissenkoppen zelfs op 0-2.

Die klap kwam GJS niet meer te boven. Goemaat scoorde nogmaals waarna Quincy Bartens de Gorcumse eer redde. Verder dan dat kwam GJS niet. Woudrichem wint met 1-3 waarmee allebei de ploegen zijn uitgeschakeld.

Doelpuntenmakers:
GJS:
Quincy Bartens
Woudrichem: Jamy Goemaat (2x), Yoeri Duyzer

Sluiten