03-01-2023 | Senioren Poule C | vv Sleeuwijk – HSSC’61

03 januari 2023

Na de puntendeling tussen VVAC en SVS’65 was de nummer 1 in Poule C bekend. Sleeuwijk kan echter nog doorgaan als beste nummer 2 als ze winnen. HSSC’61 moet winnen om volgend jaar weer zeker te zijn van deelname. Beide ploegen hadden dus nog alles om voor te strijden.

Sleeuwijk kwam goed uit de startblokken en startte met veel balbezit. Ze kregen ook hier en daar wat kansen maar na een minuut of zeven konden ze ook echt juichen. Josbert Wemmenhove schoot zijn ploeg op voorsprong; 1-0. Kort voor de rust vergrootte Sleeuwijk de voorsprong via Akram Mahamed waardoor de ruststand 2-0 in het voordeel van de, op papier, thuisploeg was.

Binnen de kortste keren na de rust kwam verdubbelde Sleeuwijk de voorsprong naar 4-0. Jeffrey Molhoek en Josbert Wemmenhove brachten hun totaal dit toernooi op twee. HSSC’61 zette halverwege de tweede helft ook een score op het bord. Remon van Soest schoot binnen achter Sleeuwijk-keeper Stefan Lankhaar. Beide ploegen wisten de laatste 10 minuten niet meer te scoren waardoor Sleeuwijk voorlopig dé beste nummer 2 is waardoor zij de wachtkamer in gaan en de wedstrijden op woensdag af moeten wachten.