04-01-2019 Kozakken Boys JO13 - Hardinxveld JO13 | Halve finale

04 januari 2019

Kozakken Boys – Hardinxveld 2-1

Kozakken Boys en Hardinxveld waren de winnaars van respectievelijk poule C en D en stonden zodoende tegenover elkaar in de halve finale van het Armaris JO13 Toernooi.

Het zou de wedstrijd worden van Yuri van Hemert. Van Hemert was in de poule al zes keer trefzeker en schroefde dat totaal binnen twee minuten op naar liefst acht toernooitreffers. Daarmee prijkt de naam van het Kozakken Boys-talent bovenaan de topscorerslijst bij de JO13-teams. Maar bovenal zorgde Van Hemert er voor dat de formatie uit Werkendam op een comfortabele 2-0 voorsprong kwam.

Of het genoeg was voor de overwinning? Hardinxveld probeerde het antwoord op die vraag ‘nee’ te laten luiden. Toch bleef de 2-0 heel lang het scorebord sieren. Tót anderhalve minuut voor tijd. Toen was het Seth Koolmees die nog zorgde voor een zinderende slotminuut.

Verder dan de aansluitingstreffer kwamen de Hardinxvelders echter niet. Het laatste fluitsignaal klonk daardoor bij een 2-1 stand waardoor Kozakken Boys en Unitas morgen de ploegen zijn die tegenover staan in het ultieme slotstuk: de finale!

Kozakken Boys: Yuri van Hemert (2x)
Hardinxveld: Seth Koolmees

Sluiten