05-01-2023 | Halve finale JO9 | Unitas - GJS

05 januari 2023

De tweede halve finale bij de JO9 ging tussen Unitas en GJS. Unitas stootte door naar de halve finale door Poule B te winnen met 16 punten uit 6 wedstrijd met een doelsaldo van maar liefst 26 voor en 1 tegen. GJS werd tweede in Poule A met 11 punten uit 6 duels en ging door omdat zij een beter doelsaldo hadden dan Hardinxveld.

Unitas liet zien dat ze een aardig balletje konden trappen en stonden binnen enkele minuten dan ook al op 1-0 via Noa vd Velde. Na de rust ging Unitas door en al snel was daar ook de 2-0. Nine den Besten kon binnentikken en vergrootte zo de voorsprong tot 2. Unitas was een tandje te sterk voor GJS en liep via nogmaals Nine den Besten, Maher el Mousati en Yassir Saddiki uit naar een 5-0 overwinning. Zo nemen zij het op zaterdag in de finale op tegen VVAC.