06-01-2023 | Halve finale JO13 | LRC - Unitas

06 januari 2023

De tweede halve finale ging tussen LRC en Unitas. LRC plaatste zich door poulewinnaar te worden in Poule C met 13 punten uit 5 duels. Unitas bleef, net zoals LRC, ongeslagen in Poule D door 11 punten te behalen uit 5 duels.

Unitas pakte al snel de leiding. Riquelme Scholsberg kon binnen tikken voor de jongens uit Gorinchem. Kort voor de rust verdubbelde Unitas de voorsprong. Mohamed Hachhouch dribbelde vanaf eigen helft langs twee man en schoot de man achter de LRC-doelman. Dit was ook tevens de ruststand.

In de tweede helft zorgde een controversiƫle goal voor de beslissing. De bal was wel of niet achter maar uiteindelijk gaven de scheidsrechters de goal. Kebron Semunti mocht de goal bijschrijven. Kort voor tijd werd het ook nog 0-4 via Ayman el Mousati waardoor we Unitas morgen terug zien in de finale van het JO13 toernooi.