06-01-2023 | Halve finale JO13 | vv Sliedrecht – vv Asperen

06 januari 2023

Vanaf 17:30 was het als eerst de beurt aan de JO13 teams. De eerste halve finale werd gespeeld door vv Sliedrecht en vv Asperen. Sliedrecht bereikte de halve finale door 11 punten uit 5 wedstrijden te behalen in Poule A. Asperen haalde de volle buit in Poule B door alle vijf de wedstrijden winnend af te sluiten met doelsaldo van 23 goals voor en 0 tegen.

Binnen enkele seconden was het Asperen dat op voorsprong kwam. Tijn Temminck legde aan en scoorde de eerste treffer van de avond. Asperen was in de eerste helft sterker en kwam na vijf minuten op een 0-2 voorsprong via Volodymyr Davydni. Asperen liet zien dat de ruime overwinningen in de poulefase geen toeval waren. Tim Vuurens schoot ook nog de derde binnen en bepaalde de ruststand zo op 0-3.

Na de rust deed onze posterboy, Ousmane Bah, wat terug voor Sliedrecht; 1-3. Kort voor het eind van de wedstrijd liet Asperen echter nog driemaal van zich horen en liep het uit naar een forse overwinning, driemaal via Volodymyr Davydni. Zo zien we morgen Asperen terug in de finale van de JO13