06-01-2023 | Halve finale JO15 | SteDoCo - GJS

06 januari 2023

De tweede halve finale bij de JO15 junioren werd gespeeld tussen SteDoCo en GJS. De jongens uit Hoornaar plaatsen zich door met 8 punten groepswinnaar in Poule C te worden. GJS won al haar duels in Poule D en deed dat, net zoals veel andere halvefinalisten bij de jeugd, met 0 tegengoals. Wie gaat zich plaatsen

Ook in deze jeugd halve finale was de eerste goal snel gemaakt. Cristoph Rousse zorgde voor de 0-1 en liet het GJS-publiek van de banken af komen. De tweede GJS-goal was een mooie. Julian Klijn kreeg de bal ingespeeld aan de linkerkant en schoot hem keurig kruislings in de winkelhaak. Brend de Groot zorgde er een paar seconden voor de rust ook nog voor de GJS nog comfortabeler de rust inging: 0-3.

GJS was een tandje te sterk voor de mannen uit Hoornaar en breidde snel na de rust de voorsprong weer uit via weer Brend de Groot. SteDoCo keeg nog even een numerieke meerderheid op het veld maar kon hier niet van profiteren. De stand werd zelfs nog 0-5 via Thomas Meinardi waardoor we morgen Unitas-GJS als finale bij de JO15 krijgen.

Doelpuntenmakers

SteDoCo JO15:

GJS JO15: Cristoph Rousse, Julian Klijn, Brend de Groot (2), Thomas Meinardi

Sluiten