22-12-2018 SVS'65 - GJS | Poule B

22 december 2018

SVS’65 – GJS 1-7

Poule B van de derde editie van de Proxsys Cup is er eentje om van te smullen. Waar Poule F (met SVW, Arkel, Altena en Asperen) de poule des doods vormt, daar volgt poule zeker zeer op korte afstand met GJS, Sleeuwijk, Almkerk en SVS’65.

GJS, steevast een van de outsiders, nam het in de eerste wedstrijd op tegen SVS’65, zoals altijd weer gesteund door een fanatieke groep fans. Diezelfde fans zorgden voor het eerste noemenswaardige moment door het veld te versieren met wc-rollen.

GJS had daar echter schijt aan en wist al voor de rust een comfortabele 3-0 voorsprong te nemen. Nadat doelmannen Dimitri Versluis (SVS’65) en Raymon den Haan (GJS) allebei kordaat hadden ingegrepen, was het Versluis die moest capituleren. Youri Bos scoorde namens GJS, waarna Quincy Bartens en Remco de Bruijn dat kunstje herhaalden.
Na de rust probeerde de formatie uit Spijk de schade te beperken, maar dat lukte niet naar volledige tevredenheid. Bartens, twee jaar geleden nog topscorer van de eerste editie van de Proxsys Cup, krikte zijn doelpuntentotaal namelijk na rust nog op tot in totaal vier goals. Aan de andere kant deed Mark Baegen nog iets terug, al had hij daar zelf weinig weet van.
Het laatste fluitsignaal klonk uiteindelijk bij een 7-1 stand in Gorcums voordeel.

SVS’65: Mark Baegen
GJS: Quincy Bartens (4x), Youri Bos, Remco de Bruijn, Nordin El Hassani