22-12-2018 Unitas - Hardinxveld | Poule A

22 december 2018

Unitas – Hardinxveld 9-1

De Proxsys Cup 2018/2019 werd, zoals de traditie het voorschrijft, afgetrapt door de titelhouder: Unitas. De roodbroeken zijn ook dit jaar weer de te kloppen ploeg. Niet alleen heeft de Gorcumse formatie met Mounir El Ouazizi de beste speler van het toernooi van vorig jaar in de gelederen, ook de overige spelers van de selectie beschikken over een fraai repertoire aan zaalvoetbalkwaliteiten.

Hardinxveld was de eerste tegenstander in poule A, waar ook Meerkerk en Leerdam Sport zich in bevinden. Het verzorgen van het openingsbal bleek een ondankbare taak voor de derdeklasser uit Hardinxveld. In de eerste helft moesten de zaalvoetballers van Unitas nog aan elkaar wennen, maar toen de eerste goals eenmaal vielen, was er geen houden meer aan voor doelman Marc Konings.

De Gorcumse teller stopte vlak voor het behalen van de dubbele cijfers en dat was vooral te danken aan de nonchalance van de roodbroeken. De eer werd nog wel gered door Hardinxveld-speler Johan Woltman. De eindstand werd daardoor bepaald op 9-1.

Unitas: Yasin Ouja (3x), Soufian Charraoui (2x), Akin Arslan (2x), Mounir El Ouazizi, Rida Assaban,
Hardinxveld: Johan Woltman

Sluiten