23-12-23 | Senioren | GJS - SVW | 1-4

23 december 2023

De Stad Gorinchem:

SVW verslaat titelverdediger GJS in openingswedstrijd Proxsys Cup

GORINCHEM De Proxsys Cup, het roemruchte feestdagenzaalvoetbaltoernooi in de Oosterbliek in Gorinchem is weer begonnen. Het evenement begon meteen met een kraker: SVW won in de eerste wedstrijd van GJS, de winnaar van de editie van vorig jaar.

GJS - SVW 1-4

GJS opende de wedstrijd fel en kreeg een aantal kansen op 1-0. SVW slaagde er echter als eerste in om te scoren, Hicham Farhou schoot de 0-1 binnen. Binnen tien minuten verdubbelde Fadelme Elonga de voorsprong voor SVW. GJS was echter nog niet verslagen en kwam via Sereno Latuhihin terug tot 1-2, na een prachtige assist van Rob van den Boom.

Na de pauze liep SVW verder uit toen Farhou de 1-3 binnengleed. SVW bleef vervolgens aanzetten en via Abdus Zencirkiran werd het ook nog 1-4. GJS kreeg hierna nog een paar kansjes, maar kon de opgelopen schade niet meer repareren. - Advertentie -

GJS en SVW spelen verder in Poule A nog tegen SteDoCo en LRC. Op donderdag 28 december speelt GJS om 20.20 uur tegen SteDoCo. SVW speelt diezelfde dag om 19.25 tegen LRC.Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

SVW verslaat titelverdediger GJS in openingswedstrijd Proxsys Cup - destadgorinchem.nl Nieuws uit de regio Gorinchem

https://www.destadgorinchem.nl/sport/voetbal/993490/uitslagen-eerste-speeldag-proxsys-cup

Sluiten