24-12-2018 Brakel – LRC Leerdam | Poule E

24 december 2018

Brakel – LRC Leerdam 2-10

Brakel staat in de 4de klas bovenaan en draaien een heel goed seizoen. Ze staan zelfs 10 punten los. LRC speelt 1ste klas en is op papier sterker. Brakel zou voor een stunt kunnen zorgen.

Leerdam Sport Furcan Cetin maakt de eerste goal en had ook de 0-2 moeten maken binnen één minuut. LRC speelt het mooi uit en maakt alsnog de 0-2 via Giomare Sihasale. Thijs Garstman krijg geel na vasthouden. De vrije trap gaat via de keeper over. Christian van der Zalm kan op de lijn de bal nog net tegenhouden. LRC heeft de overtal situatie niet om kunnen zetten in een goal. LRC creëert de meeste kansen maar kan de score nog niet ver uitbreiden. Met een punter plaatst Arwin van Soest de bal tegen de lat. Een 100% kans benut Wesley Swets niet. Arwin van Soest maakt in tweede instantie de bal wel hard af. Rick van Loo speelt de verdediging handig uit en maakt zelf de 0-4. Brakel kan niet tot echt aanvallen toekomen.

Een heerlijke aanval tussen Arwin van Soest op Ricardo Papilaja lijdt tot de 0-5. Ricardo schiet hem hard en hoog in de goal. LRC is snel in omschakelen en ook de 0-6 valt door Ricardo Papilaja. LRC zet aan. Mooie actie over drie schijven scoort Giomare Sihasale de 0-7. LRC maakt hands en Brakel krijgt een penalty. Andor van Andel benut de kans en maakt de 1-7. 1-8 wordt gemaakt door Furcan Cetin. Rick van Loo maakt na een mooie schijnbeweging de 1-9. Giomare Sihalsale tikt bij de tweede paal de 1-10 binnen. De 2-10 valt aan de andere kant door Sten Pijlman.

Brakel: Andor van Andel, Sten Pijlman
LRC Leerdam: Furcan Cetin (2x), Giomare Sihasale (3x), Arwin van Soest, Rick van Loo (2x), Ricardo Papilaja (2x)

Sluiten