24-12-2018 Peursum - VV Woudrichem | Poule C

24 december 2018

Peursum – VV Woudrichem

Kerstavond begint met de wedstrijd tussen Peursum en VV Woudrichem. Laatstgenoemde wordt vooraf gezien als een kanshebber in deze poule. Daarvoor moet er natuurlijk wel gewonnen worden van Peursum. Met deze gedachte begint Woudrichem aanvallend aan de wedstrijd. Binnen korte tijd wordt dit afgestraft door een doelpunt van Dennis Boer, waardoor Peursum voor komt te staan. Lang kunnen ze hier niet van genieten, aangezien Tim Saaman Woudrichem op voorsprong schiet. Hierna is de wedstrijd helemaal open, vooral doordat Woudrichem aanvallend denkt en niet echt bezig is met verdedigen. Bij rust zijn de toeschouwers al getrakteerd op tien doelpunten: 4 – 6. De tweede helft laat eenzelfde beeld zien, al gaat het allemaal wat langzamer. Woudrichem probeert vooral Tim Saaman aan doelpunten te helpen en tussendoor scoren andere spelers van Woudrichem er ook nog een paar. Hierdoor blijft de score oplopen tot een eindstand van maar liefst 17 – 5, waardoor Tim Saaman ruim bovenaan in de topscorerslijst staat.

Peursum: Dennis Boer, Sjoerd den Boer; Mitchel Huisman (2x), Jordi van Wijk

Woudrichem: Tim Saaman (8x), Wilty Schaap (2x), Yoeri Duyzer (2x), Jamy Goemaat (2x), Danny Schaap (2x), Seth Apituley