24-12-2018 VV Heukelum – Dussense Boys | Poule D

24 december 2018

VV Heukelum – Dussense Boys 7-1

De derde wedstrijd van de avond is de ontmoeting tussen VV Heukelum en Dussense Boys. Bij Heukelum ontbreken vanavond enkele spelers waaronder smaakmaker Sil van Putten, kan de oud winnaar zijn gemis opvangen? De eerste echte doelpoging komt van Andre Segeren die met een hard gericht schot zijn poging knap tegen gehouden ziet worden door Yoerik van ’t Pad. Het echte gevaar komt in de eerste 5 minuten vanuit de Dussense Boys. Toch is het Heukelum dit met Tim Schwebke de 1-0 maakt. Heukelum maakt met Lars van Honk de 2-0. Ze gaan efficiënt om met de kansen. Met een frommelgoal maakt Adem Kahramann de 3-0 en een minuut later de 4-0. Benjamin Meijdam schiet na een mooie actie de 5-0 nog binnen. Nog 5 minuten te gaan deze 1ste helft. Een schitterende stiftje van Andre Segeren beland tegen de lat. Zijn inzet wordt niet beloond. Met nog 1,5 minuut te gaan wordt Lars Stevens met geel van het veld gestuurd na een lichte overtreding. Lars van Honk benut de vrije trap en maakt de 6-0.

Kunnen de Dussense Boys nog een ere treffer maken in de tweede helft. Winnen zit er niet in voor ze. De eerste 100% kans is voor Robin Boekhout die schiet voor bijna open goal tegen de buitenkant paal. Mart Mook schiet na een mooie aanval aan de kant van de Dussense Boys met een boogballetje over de keeper tegen de lat. Na 5 minuten valt de 7-0 door de derde van Lars van Honk. Lars Stevens maakt de eretreffer 7-1 door hem hard links in de hoek te schieten. Dit is tevens de eindstand.

VV Heukelum: Tim Schwebke, Benjamin Meijdam, Lars van Honk (3x), Adem Kahramann (2x)
Dussense Boys: Lars Stevens