27-12-2017 Altena - GJS | Poule C

27 december 2017

Altena – GJS 1-1

Het slotakkoord van de eerste avond Proxsys Cup kwam op naam van Altena en GJS in poule C. GJS gaat deze editie van het zaalvoetbaltoernooi niet op trainingskamp en dus worden de Gorkumse Jonge Spartanen tot een van de outsiders gerekend. In de eerste helft was er echter nog weinig te merken van die Gorcumse ‘favorietenrol’. Altena bood uitstekend tegenstand en kreeg zelfs de grootste kans van de eerste helft. Kort voor de ‘koekoek’ was het Julian Geelhoedt die voorlangs schoot.

De eerste kans na rust kwam ook op naam van Geelhoedt, maar dan namens GJS. De Altena-captain trof zijn eigen paal en mocht opgelucht ademhalen. De Nieuwendijkse aanvoerder kwam even later alsnog op het scorebord door een uitmuntende solo die hij zelf beheerst afrondde.

GJS had lange tijd geen antwoord en had een carambole nodig om op gelijke hoogte te komen. Het doelpunt kwam uiteindelijk op naam van Dylan van der Pluijm: eigen doelpunt, 1-1.

GJS én Altena probeerden in het vervolg nog iets te forceren, maar kwamen er niet meer langs. De eerste puntendeling van het toernooi is een feit: 1-1. Morgen komen Herovina en Woudrichem nog in actie in poule C.

Doelpuntenmakers:
Altena: Julian Geelhoedt
GJS: Eigen doelpunt Altena

Sluiten