27-12-2017 Schelluinen - Almkerk | Poule A

27 december 2017

Schelluinen – Almkerk 5-9

Welke ploeg kan in het spoor blijven van Unitas? Wordt dat derdeklasser Schelluinen of koploper in de tweede klasse, Almkerk. Qua klasse zou Almkerk aangemerkt mogen worden als favoriet, maar ook bij Schelluinen speelt een aantal behendige zaalvoetballers. De eerste helft mocht zo aan de start van het toernooi aangemerkt worden als de meest vermakelijke van het toernooi. Met maar liefst negen goals in de eerste helft, die door beide ploegen bij tijd en wijlen cadeau werden gedaan, had het publiek nauwelijks tijd om het applaus van de ene goal af te ronden. Almkerk ging aan de thee met een 3-6 voorsprong.

In de tweede helft werden de goals niet meer cadeau gedaan, maar werd er vooral fraai gecombineerd bij beide ploegen. Dat leverde in totaal nog vijf goals op. Steeds als Schelluinen de aansluiting gevonden dacht te hebben, kregen de blauwhemden weer een Almkerkse goal om de oren. De eindstand werd mede door drie goals van Almkerk-captain Bart Dirven bepaald op 5-9.

Doelpuntenmakers:
Schelluinen: John Wijnbelt (2x), Bart Kragten, Damien de Jong en eigen goal Almkerk
Almkerk: Bart Dirven (3x), Jurre van Laarhoven (2x), Remco den Besten, Thomas Blankers, Maverick van Maaren en Niels Nieuwesteeg

Sluiten