27-12-2018 ASV Arkel – VV Asperen | Poule F

27 december 2018

ASV Arkel – VV Asperen 3-5

Als finale finalist vorig jaar heeft men hoge verwachtingen van Arkel. Asperen begint compact aan deze wedstrijd, maar toch weet Arkel op 1-0 voorsprong te komen via Daan Ruwaard. Asperen reageert vrij snel hierop met een doelpunt van Michiel den Hartog. Arkel komt door een gele kaart met een man minder te spelen, Alexander Prosman profiteert hiervan en schiet de 1-2 op de borden. Na rust weet Daan nogmaals te scoren, 2-2! Corné van Horik weet een aantal minuten daarna de bal pegel hard in te schieten. Ook hier heeft Asperen een antwoord op en weet via Maikel Groenenberg weer op gelijke hoogte te komen. Erg ongelukkig wordt direct hierna een eigen doelpunt gemaakt. In de laatste minuut weet Corné er 3-5 van te maken. Ondanks de geleverde strijd wist Asperen niet genoeg weerstand te bieden en is dit de eindstand.

Arkel: Daan Ruwaard (2x), Corné van Horik (2x) en e.d.
Asperen: Michiel den Hartog, Alexander Prosman, Maikel Groenenberg