27-12-2018 | Meerkerk - Unitas | Poule A

27 december 2018

Meerkerk - Unitas 0-7

Volgens een groot deel van het publiek zal Unitas wederom de Proxsys-cup winnen, Meerkerk zal er vandaag alles aan doen om de publieksfavoriet van deze titel te weerhouden. Al snel in de wedstrijd weet Fabian van Horssen het net te vinden voor Unitas. Via een geweldig opgezette actie verdubbelt Kevin Cornet de score, 0-2! Na veel doelpogingen aan de kant van Unitas en erg veel goede reddingen van keeper Joeri den Ouden (Meerkerk) weet Unitas toch vlak voor rust de 0-3 via Mounir el Ouazizi te maken. Kort na rust schiet oranje international Soufian Charraoui 4-0 op de borden. Ook Yasin Ouja weet de bal over de lijn te krijgen voor Unitas, 0-5! Aan de kant van de Gorcumers blijven ze scoren, eind tweede helft weet Kevin Kornet zijn tweede van de avond te maken, 0-6.Via een goed opgezette aanval schiet Akin Arslan de 0-7 binnen. De mannen van Meerkerk hebben er alles aan gedaan het Unitas lastig te maken, echter waren zij helaas net een maatje te groot.

Meerkerk: -
Unitas: Kevin Kornet (2x), Fabian van Horssen, Mounir el Ouazizi, Soufian Charraoui, Yasin Ouja en Akin Arslan