27-12-22 | Senioren Poule A | vv Woudrichem - LRC

27 december 2022

Na de puntendeling tussen SVW en Almkerk was het de beurt aan competitiegenoot LRC Leerdam en 2e klasser vv Woudrichem. Woudrichem was in de jaren voor de onderbreking een team om rekening mee te houden, LRC is dit jaar aanwezig met een team vol met zaalvoetballers.

En dat de Leerdammers ervaring hebben in de zaal kwam in de eerste helft goed naar voren. Met enkele aanvallen uit het boekje stond het binnen de kortste keren 2-0 door goals van Rick van Loo en Nordin el Hassani. Van Loo zorgde na 12 minuten ook voor de 3-0, echter was daar kort daarna Tim Saaman die zijn naam voor de eerste keer dit toernooi op het bord zette. 3-1 ruststand.

Woudrichem gaf zich echter niet gewonnen en kort na rust was het 3-2. Seth Appituley zorgde kort na de onderbreking voor de aansluitingstreffer. En hier lieten ze het niet bij zitten. Het was Tim Saaman die met zijn tweede treffer voor een gelijke stand zorgde na 5 minuten in de tweede helft. Na een benutte penalty van Furkan Cetin leek LRC aan het korste eind te trekken maar via 2 goals van Jamy Goemaat was het uiteindelijk Woudrichem dat aan het kortste eind trok en na ronde 1 bovenaan in de Poule des Doods staat.