27-12-22 | Senioren Poule C | VVAC – vv Sleeuwijk

27 december 2022

De eer was aan VVAC en vv Sleeuwijk om de eerste avond van de senioren af te sluiten. Beide ploegen kennen we uit het verleden als leuke teams die een aardig balletje kunnen trappen in de zaal en dat lieten ze in de eerste helft ook bij vlagen zien. De teams waren aan elkaar gewaagd alleen het was VVAC dat met een voorsprong de rust in ging door goals van Lennert Houweling en Christiaan Leeuwis; 2-1.

Ook in de tweede helft bleef het heen en weer gaan. Na vijf minuten was het Bart Koopmans die VVAC op een, zo bleek later, veilige marge van twee schoot. Een paar minuten later zorgde dezelfde Koomans voor zijn tweede van de avond en de vierde voor VVAC. Door in de laatste minuut nog wat terug te doen via een intikker van Bastiaan Ritmeester was 4-2 uiteindelijk de einduitslag. Beide ploegen gaan we op vrijdag 30 december terug zien, VVAC speelt dan tegen HSSC’ 61 en Sleeuwijk komt uit tegen SVS’65.