28-12-2017 Herovina - Woudrichem | Poule C

28 december 2017

Herovina – Woudrichem 1-3

Avond twee van de Proxsys Cup werd afgetrapt door Herovina en Woudrichem. Woudrichem behoort, als finalist van vorig jaar, tot een van de outsiders, maar met ook GJS en Altena in de poule zal plaatsing voor de volgende ronde een lastig karwei worden. Winst op Herovina was dan ook noodzaak voor de Vissenkoppen.

Die winst kreeg de tweedeklasser absoluut niet cadeau van de derdeklasser uit Herwijnen. Waar de ploegen voor rust er voor zorgden dat laatkomers niets hoefden te missen, was het Herovina dat in de tweede helft de score opende via Kevin Steenbruggen.

Woudrichem had het lastig, maar kwam nog wel langszij. Spits Yoeri Duyzer scoorde tweemaal, waarvan de tweede een prachtige uit een bijzonder lastige hoek was. Herovina probeerde in het vervolg nog de gelijkmaker te forceren, maar tevergeefs. In de ‘dying seconds’ was het Dillis de Vries die een fraaie solo verzilverde. Woudrichem wint de eerste wedstrijd met 1-3 van Herovina, al was het met pijn en moeite.