28-12-2017 Leerdam Sport - Asperen | Poule D

28 december 2017

Leerdam Sport – Asperen 5-4

Leerdam Sport en Asperen zitten samen in de derde klasse C (Leerdam Sport staat laatste, Asperen voorlaatste) en ook donderdagavond stonden de twee ploegen tegenover elkaar. Op het veld werd het 1-1, maar met name Leerdam Sport heeft traditioneel een aantal goede zaalvoetballers in de selectie.

Ondanks de aanwezigheid van de Leerdamse zaalvoetballers ging de wedstrijd in de Oosterbliek net zo gelijk op als op het veld. Geen van beide ploegen slaagde erin om een marge aan te nemen die groter was dan één goal. Twee keer was het Asperen dat op voorsprong kwam, maar Leerdam Sport wist ook twee keer de gelijkmaker te maken.

Na de rust lukte het een van de ploegen wel om een marge van twee goals te vinden. En dat was niet, zoals men verwachtte, Leerdam Sport. Asperen speelde een uitstekende partij en beloonde zichzelf door goals van Tareq Ibrahim (zijn tweede) en Carlo van Santen met een 2-4 voorsprong.
Drie punten leverde dat Asperen niet op. Sterker nog, die 2-4 voorsprong leverde helemaal niets op. Leerdam Sport toonde veerkracht en kwam nog zeer knap langszij. Youssef Boudou en tweemaal Eloys Tapirima bezorgden de Leerdammers de volle buit: 5-4

Doelpuntenmakers:
Leerdam Sport: Eloys Tapirima (2x),Jallel Grootbluemink, Samir Amanzada en Youssef Boudou
Asperen: Tareq Ibrahim (2x), Alexander Prosman en Carlo van Santen

Sluiten