28-12-2018 | Almkerk - SVS'65 | Poule B

28 december 2018

Almkerk - SVS'65 6-3

Na het verlies van Spijk in de eerste ronde tegen GJS zijn de manschappen van José van de Ven extra gebrand te winnen vanavond, echter is het Steven Molenschot met de openingstreffer voor Almkerk. Zeer snel hierna weet ook Thomas Blankers het net te vinden voor de Almkerkers, SVS’65 houdt een aantal minuten goed stand maar toch weet Niels Nieuwensteeg de Spijkse keeper te passeren. Ook scoort vlak hierna Thomas Blankers zijn tweede van de avond, met 4-0 op de borden gaan we de rust in.

Na de rust gaat Almkerk verder met doelpunten maken, Remco den Besten weet de stand naar 5-0 te schieten, toch antwoordt Spijk via een doelpunt van Ryan Brood. Steven Molenschot maakte hier 6-1 van, direct hierop reageert Spijk met een treffer van Sam Muilenburg, 6-2. Spijk komt steeds meer terug in de wedstrijd en de jarige Jerzy Timmermans scoort de 6-3. Lang blijft de stand ongewijzigd maar vlak voor het eind pakt Niels Hofstede ook zijn doelpuntje mee voor de blauw-witten. Eindstand 6-3.

VV Almkerk: Steven Molenschot(2), Niels Nieuwensteeg, Thomas Blankers(2x), Remco den Besten en Niels Hofstede.
SVS’65: Ryan Brood, Sam Muilenburg