28-12-2018 | Dussense Boys - Kozakken Boys | Poule D

28 december 2018

Dussense Boys - Kozakken Boys 2-7

Dussense Boys komt uit in de 4de klasse zondag, Kozakkenboys (reserve) staat daar in tegen bovenaan in de reserve hoofdklasse. Dussen verloor de eerste wedstrijd met 7-1 van Heukelum dus zal er vanavond alles aan doen om de punten mee te nemen naar huis.

Dussen begint erg fel aan de wedstrijd en dit wordt beloond door een doelpunt van Gidon van Dijk, na drie minuten spelen staat er 1-0 op de borden in de Oosterbliek. Enkele minuten hierna haalt Bart Jongejan fantastisch uit en weet hiermee Dussen-keeper Wesley van Biesen te passeren: 1-1! Youri Huijzer weet de Werkendammers op voorsprong te schieten met twee doelpunten kort achter elkaar: 1-3! Eind eerste helft komt Dussense Boys terug in de wedstrijd, Lars Branderhorst krijgt de bal over de lijn en zorgt zo voor een stand van 2-3.

Na de rust schiet Johnny Lommers uit de draai de bal geweldig binnen! Een aantal minuten later weet Johnny weer tot scoren te komen via een goed opgezette aanval, 5-2! Met scoren is Johnny nog niet klaar en scoort nog twee maal, dit brengt hem op 5 doelpunten in de Proxsys-cup en komt hiermee op de tweede plaats achter Tim Saaman van Woudrichem te staan.

Kozakkenboys was de betere vanavond, echter hebben de mannen uit Dussen wel strijd en mooi voetbal geleverd.

Dussense Boys: Gidon van Dijk, Lars Branderhorst
Kozakken Boys: Youri Huijzer (2x), Bart Jongejan, Johnny Lommers (4x)