28-12-2018 | Vuren - Peursum | Poule C

28 december 2018

Vuren - Peursum 4-1

Na het verlies van afgelopen zaterdag tegen Woudrichem heeft Peursum wat goed te maken, echter zal Vuren na het gelijkspel tegen Schelluinen er alles aan doen de punten mee te nemen naar Giessenburg, belooft een wedstrijd met veel strijd te worden!

In de eerste tien minuten van de eerste helft gaat het spel heen en weer en zijn beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar, toch passeert Bas van Vliet de Giessenburgse keeper.. 1-0! Vlak voor rust komt Daan Carpentier nog oog in oog te staan met Vuren-keeper Ritmeester, helaas lukt het hem niet te scoren en gaan we met een ongewijzigde stand de rust in.

Vlak na rust schiet Khalid Bendami de bal snoeihard tegen de touwen, 2-0! In de actie hierna weet Bendami Ian van Wijk in scoringspositie te brengen door een goed opgezette aanval en ook Ian schiet de bal keihard binnen, 3-0! Björn Paul weet ook te scoren voor vuren eind tweede helft, 4-0. Peursum speler Marnik Korevaar weet nog een doelpunt te maken, eindstand 4-1

Vuren: Bas van Vliet, Khalid Bendami, Ian van Wijk, Björn Paul
Peursum: Marnik Korevaar