28-12-2018 | VV Zuilichem - VV Heukelum | Poule D

28 december 2018

VV Zuilichem - VV Heukelum 1-4

Na de vrij eenvoudige overwinning van Heukelum tegen de Dussense boys zal Heukelum er vanavond alles aan doen deze positieve flow door te trekken naar deze wedstrijd. De mannen uit Zuilichem hebben wat goed te maken, namelijk een 4-2 verlies tegen Kozakkenboys.

Beide ploegen beginnen met veel strijd aan de wedstijd, Zuilichem aanvoerder Robert van der Linden laat in het begin erg goed voetbal zien en weet zijn ploeg op sleeptouw te nemen en via Erik van Dalen op 1-0 voorsprong te komen. Gedurende de eerste helft gaat het redelijk gelijk op met kansen voor beide partijen, helaas komt niemand tot scoren en gaan we met een ongewijzigde stand de rust in.

Na 10 minuten spelen in de tweede helft weet Heukelum om mooie wijze de score om te buigen, niet naar 1-2 maar naar 1-3. Tim Schwebke en Sil van Putten wisten beide het net te vinden voor hun ploeg, eerstgenoemde maar liefst twee maal! In de slotfase drukt Adem Kahramann zijn stempel op de wedstrijd met een snoei hard schot, 1-4.

VV Zuilichem: Erik van Dalen
VV Heukelum: Tim Schwebke (2x), Sil van Putten