28-12-2022 | Senioren Poule D | GVV Raptim – vv Schelluinen

28 december 2022

Gorinchem en omstreken liep massaal uit voor de tweede wedstrijd in Poule D. In een sfeervolle hal kwamen GVV Raptim en vv Schelluinen voor het eerst de vloer op. Beide teams komen dit jaar met enkele bekende namen uit het roemrijke verleden naar de Cup.

In het eerste bedrijf waren beide teams aan elkaar gewaagd. Het was echter toch Schelluinen dat op een voorsprong kwam; Pascal van Arkel zette zijn ploeg op voorsprong. Schelluinen dacht met een voorsprong van bank te wisselen maar het was Mohamed Boukrouche die zijn ploeg een paar seconden voor de break op 1-1 bracht.

Ook na de break bleef het een schaakspel tussen beide teams. Zowel Raptim als Schelluinen verdedigden goed en compact waardoor echte opgelegde kansen uitbleven. Zowel Koen van der Leeden namens Raptim als Rick de Groot van Schelluinen hadden wel een paar mooie reddingen in huis. In de tweede helft werd er daardoor door beide teams niet meer gescoord waardoor zij beide met één punt beginnen aan deze editie van de Proxsys Cup.

Doelpuntenmakers

GVV Raptim: Mohamed Boukrouche

vv Schelluinen: Pascal van Arkel

Sluiten