29-12-2018 Kozakken Boys - Heukelum | Poule D

29 december 2018

Kozakkenboys 2 – 3 VV Heukelum

De winnaar van deze wedstrijd mag zich de winnaar van poule D noemen en komt in de kwartfinale tegen de winnaar van poule E te staan, in die poule E staat momenteel GRC’14 bovenaan na de 4-3 zege op LRC Leerdam van vanmiddag.

Heukelum begint erg fel aan de wedstrijd en komt in de eerste minuten een aantal keer in scoringspositie, Benjamin Meijdam opent de score en schiet de bal keihard in de verre hoek, 0-1. Halverwege de eerste helft weet Kozakkenboys hierop te antwoorden via Youri Huijzer en komt weer op gelijke hoogte, Tim Schwebke laat er geen gras over groeien en schiet direct erna de 1-2 binnen.

In de 2de helft is het Kozakkenboys met de regie over de wedstrijd, het lukt de Werkendammers echter niet goede kansen te creëren. Uit een vrije trap weet Kevin Sluyk toch te scoren en brengt Kozakkenboys terug in de wedstrijd. Na het doelpunt gaan de mannen uit Heukelum op een wat lager tempo spelen maar toch scoort Sil van Putten uit het niets met een harde bal in het doel van Kozakkenboys, 2-3. In de laatste minuut krijgen Kozakkenboys een rode kaart, en komt Heukelum dus met een man meer te staan. Hierna volgt meteen het eindsignaal van de scheidsrechters, Heukelum wint en gaat door naar de kwartfinale.

Kozakkenboys: Youri Huijzer

VV Heukelum: Benjamin Meijdam, Tim Schwebke, Sil van Putten