29-12-2018 Schelluinen - Peursum | Poule C

29 december 2018

Schelluinen - Peursum 4-4

Bij verlies van Peursum zullen zij degraderen en zien we ze volgend jaar helaas niet terug in de Proxsys-cup, om die reden beginnen de mannen uit Giessenburg verdedigend aan de wedstrijd. Maar weten toch tot scoren te komen via Sjoerd den Boer halverwege de eerste helft. Schelluinen houd gedurende de eerste helft druk op de goal van Peursum maar scoort helaas niet.

In het begin van de 2de helft zet Schelluinen meteen druk en krijgt Wesley de Groot eindelijk de bal tegen de touwen, 1-1. Direct daarna weet ook Bram Pons ook de Giessenburgse keeper te passeren en komt Schelluinen op voorsprong. Ook Damien de Jong schiet de bal beheerst binnen voor Schelluinen, Peursum antwoord hierop met een snoeihard schot van Marnik Korevaar: 3-2. Direct hierna schiet Marnik Peursum weer om gelijke hoogte.. Niels den Haan komt hierna oog in oog met Peursum-keeper en passeert hem met een zeer beheerst schot, hiermee komt Schelluinen weer op voorsprong. Beide teams krijgen nog kansen gedurende de tweede helft alleen Jordi van Wijk weet nog te scoren in de laatste minuut van de wedstrijd, echter is dit niet genoeg voor handhaving en zien we Peursum niet terug volgend jaar.

VV Schelluinen: Bram Pons, Damien de Jong, Niels den Haan, Wesley de Groot
Peursum: Sjoerd den Boer, Marnik Korevaar(2x), Jordi van Wijk