29-12-2018 SVS'65 - Sleeuwijk | Poule B

29 december 2018

SVS'65 - Sleeuwijk 1-8

Met veel ‘alsjes’ kan Sleeuwijk nog eerste worden in de poule, hiervoor moet wel veel gebeuren. Beide ploegen beginnen goed aan deze wedstrijd. De eerste doelpoging is voor de mannen uit Spijk, Jerzy Timmermans schiet de bal kei hard net naast.. Aan de andere kant weten de Roefbewoners wel te scoren, Gerard van den Adel opent de score. Uit een vrije trap weet Gerard van den Adel nogmaals te scoren voor de zwart-witten. Vlak voor rust weten Sleeuwijkers Corné van Weelden en Josbert Wemmenhove ook het net te vinden en gaan we met een stand van 0-4 de rust in.

Na de rust gooit Sleeuwijk het een versnelling omhoog, om de eerstgenoemde ‘alsjes’ uit te sluiten. SVS’65 profiteert hiervan en weet tot scoren te komen via Sam Muilenberg, Gerard van den Adel heeft hier een antwoord op en scoort maar liefst driemaal kort achter elkaar. En klaar met scoren zijn de Brabanders nog niet, ook Josbert komt weer tot scoren met een snoeihard schot: 1-8. Corné van Weelden wilt uiteraard niet achterblijven met ‘maar’ een doelpuntje en weet opnieuw de keeper van Spijk te passeren.

Met deze uitslag komt Sleeuwijk in de wachtkamer te staan, mochten Almkerk en GJS gelijk spelen is er nog kans voor de Roefbewoners door te gaan naar de kwartfinale.

SVS’65: Sam Muilenburg
VV Sleeuwijk: Gerard van den Adel(5x), Josbert Wemmenhove(2x), Corné van Weelden(2x)