29-12-2022 | Senioren Poule F | G.V.V. Unitas – vv Hardinxveld

29 december 2022

Avond drie ging van start met de eerste potjes in Poule F. G.v.v. Unitas en vv Hardinxveld mochten als eerste de bal aan het rollen brengen. Beide teams zijn vaste deelnemers van de Proxsys Cup en raakten in de vorige editie nog tot de kwartfinale. Het is echter natuurlijk een paar jaar geleden dus was het de vraag met wat voor teams ze op de proppen kwamen.

De gehele eerste helft was het spelbeeld redelijk hetzelfde: Unitas de bal, Hardinxveld teruggetrokken op eigen helft. Unitas kwam er uiteindelijk twee keer door heen. Thomas Schalenkamp en Vedat Oszoy lieten het publiek in de Oosterbliek juichen.

In het tweede bedrijf kwam Hardinxveld iets meer uit de schulp en probeerde het wat druk vooruit te zetten. Hierdoor kwam er ook meer ruimte vrij voor de mannen in het rood en wit. Hier konden ze echter maar één keer van profiteren. Het was Unitas aanvoerder Amin Boutachkourt die het net achter Hardinxveld doelman Marc Koning nog een keer liet bollen waardoor de wedstrijd in een 3-0 overwinning voor Unitas eindigde.

Doelpuntenmakers

G.V.V. Unitas: Thomas Schalenkamp, Vedat Oszoy, Amin Boutachkourt

vv Hardinxveld: -

Sluiten