30-12-2017 GRC 14 - Heukelum | Poule E

30 december 2017

GRC 14 – Heukelum 2-3

Spanning ten top tijdens de tweede wedstrijd in Poule E. Beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen en zouden een grote stap richting kwartfinales kunnen maken. Op het veld was te merken dat er vooral verdedigend werd gestart. Hierdoor had Heukelum veel balbezit in de openingsfase, maar tot kansen kwam het niet. GRC 14 probeerde vooral op de counter en door individuele acties tot scoren te komen. Het eerste doelpunt toch nog uit de lucht vallen. Sil van Putten schoot heerlijk raak voor Heukelum. GRC 14 zette hierna meer druk, waardoor de gelijkmaker snel viel via Samed Koksal. De wedstrijd werd steeds opener, wat resulteerde in een paar mooie kansen voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet meer in de eerste helft, waardoor alle spanning erop bleef. De tweede helft begon net als de eerste helft, waardoor het lang duurde voordat er iets gebeurde. Na een heerlijke combinatie pakte GRC 14 door middel van Dennis van Es dan toch de voorsprong. Heukelum moest komen en maakte snel weer gelijk. Tim Schwebke draait goed weg en rost de bal in het dak van het doel. Dennis van Es haalde daarna de counter eruit, wat hem op een gele kaart kwam te staan. Hierdoor kon Heukelum weer even aanzetten, tot een doelpunt komt het niet. Even later is het wel raak als Tim Schwebke weer goed weg draait, 2-3. Ondanks dat GRC 14 nog een heus slotoffensief eruit perst, blijft het hierbij.