30-12-2017 Hardinxveld - Dussense Boys | Poule F

30 december 2017

Hardinxveld – Dussense Boys 3-7

De spanning is terug! Vooraf werd Hardinxveld toch wel als favoriet bestempelt, doordat zij de eerste wedstrijd hadden gewonnen. Dit terwijl Dussense Boys redelijk kansloos ten onder ging tegen Zuilichem. Dussense Boys liet zien dat ze wel degelijk over genoeg kwaliteit beschikken, zeker met Lars Branderhorst. Hij was dan ook degene die de 0-1 en 0-2 erin schoot. Beide keren met een hard geplaatst schot. Dussense Boys kwam zelfs op 0-3 voor rust door een vrije trap die erin werd geschoten door Alexander Sevenhuijsen. Na rust deed Robin de Kok iets terug voor Hardinxveld, door met een omhaal de 1-3 binnen te schieten. Lang kon Hardinxveld niet geloven in een ombuiging van de score, want na de 1-4 van Andre Segeren, scoorde Lars Branderhorst de 1-5 en de 1-6. Bij de 5-1 moet wel gemeld worden dat hij enigszins fortuinlijk was doordat de keeper tegen hem aan schoot, waarna de bal in het doel verdween. Uit het niets scoorde Hardinxveld de 2-6 en de 3-6. Maar gelijk na de aftrap maakte Andre Segeren aan alle twijfel een einde en schiet vlamhard de 3-7 erin. Hierdoor ligt de poule weer helemaal open!