30-12-2017 VVAC - Vuren | Poule E

30 december 2017

VVAC – Vuren 3-2

Wie is er volgend jaar weer bij? Dat was de inzet van de wedstrijd tussen VVAC en Vuren na het verlies van beide teams in de eerste wedstrijd. In de eerste helft was geen team bij machte om dit in een score om te zetten. Pas in de laatste minuut voor het rustsignaal werd de ban gebroken door Lars Coerts. Hij zette met een bekeken schot VVAC op het scorebord. Na rust is het VVAC dat het betere van het spel had, het duurde dan ook niet lang voordat de marge verdubbeld werd. Tom den Besten schiet kiezelhard onderin het doel, 2-0. Enigszins onverwachts kwam Vuren terug in de wedstrijd. Na een goed lopende aanval kan Michael Tahamata binnenschieten. Vuren probeerde hierna druk te blijven zetten, maar kwam snel in de problemen als Damian Vogel een gele kaart pakt. Ondanks dat er in die twee minuten overtal niet werd gescoord, is het even later toch raak voor VVAC, Bob van Oosterhout maakt de 3-1. Ian van Wijk maakte hierna nog de 3-2 voor Vuren, maar meer zat er toch echt niet in.