30-12-2017 Woudrichem - Altena | Poule C

30 december 2017

Woudrichem – Altena 4-7

Woudrichem en Altena werkten hun tweede wedstrijd in poule C af. Een heuse Brabantse derby én een wedstrijd die voor beide ploegen een kwestie van ‘erop of eronder’ was. Woudrichem won de eerste wedstrijd met 3-1 van Herovina terwijl Altena GJS op gelijkspel hield. Alles is dus nog mogelijk in deze spannende poule.

Het zou een sensationele partij worden. Altena liet nog maar eens zien dat het gelijkspel tegen GJS zeker geen toevalstreffer was en met captain Julian Geelhoedt als ultieme smaakmaker maakten de Nieuwendijkers het de finalist van vorig jaar knap lastig. Sterker nog, Altena ging vol voor de winst.

Toch was het Woudrichem dat na de 1-0 voor Altena een 1-2 ruststand noteerde. Altena legde echter een uitmuntende tweede helft op de mat. Woudrichem, dat drie spelers miste, werd bij tijd en wijlen overrompeld door het felle spel van de derdeklasser uit Nieuwendijk en wist daar geen antwoord op te vinden. Via Geelhoedt en Dylan van der Pluijm boog Altena de score volledig om in een 2-5 voorsprong.

Woudrichem zette vervolgens alles op alles en ging na de 4-5 met Jamy Goemaat nog als ‘vliegende’ keep spelen. De gewenste 5-5 leverde dat niet op. Woudrichem was slordig waardoor Altena eenvoudig nog 4-6 en 4-7 kon noteren. Daarmee pakt Altena samen met GJS de leiding in poule C. Woudrichem moet dus winnen van GJS om nog hoop te houden op de volgende ronde. Altena gaat tegen Herovina voor de groepswinst.

Doelpuntenmakers:
Woudrichem:
Aron Timmer (2x), Tim Saaman en Bori Secreve
Altena: Julian Geelhoedt (3x), Patrick Zwart (2x), Dylan van der Pluijm en Edwin Pluister

Sluiten