30-12- 2022 | Senioren poule C | v.v. Sleeuwijk – SVS’65

30 december 2022

Tweede ronde Poule C, daar waar de manschappen uit Spijk eerder deze week een punt wisten te halen tegen HSSC’61 staat Sleeuwijk nog op 0 punten en moet vandaag dus flink aan de bak. Sleeuwijk begint sterk aan hun tweede pot, via een goede voorzet van Jeffrey Molhoek komt Bratley de Boon 1 op 1 met SVS’65 doelman Raymon Kaarsemaker die de bal knap uit het net weet te houden. Compact voetballend SVS’65 weet Sleeuwijk tot de tiende minuut van het doel te houden, toch is het Akram Mahamed met een schot dat uiteindelijk via de Spijk keeper in het doel beland, 1-0. Kort hier op volgend is het de nummer 9, Jeffrey Molhoek van Sleeuwijk, dat de score weet te verdubbelen, 2 tegen 0. Tevens ruststand.

Kort na de rust is het weer Sleeuwijk dat scoort, via Josbert Wemmehoven is de stand in een volle oosterbliek 3-0. Naar mate de tweede helft van de wedstrijd vorderde begint SVS’65 toch nog wat extra druk uit te oefenen, Johnny Wijnbelt probeert verschillende keren Sleeuwijk doelman Patrick de Coninck te passeren, helaas vooralsnog zonder resultaat. Richting het einde van de wedstrijd is het toch Sleeuwijk wat wederom de regie neemt wanneer Bratley de Boon ploeggenoot Josbert Wemmenhoven 1 op 1 op de keeper zet welke knap gered wordt door de Spijkse sluitpost. Echter weet Wouter Ritmeerster in de laatste minuten ook nog het net te vinden waardoor de eindstand bepaald wordt op 4-0.