30-12- 2022 | Senioren poule D | v.v. Peursum – GVV Raptim

30 december 2022

Derde wedstrijd van de avond, Peursum met 0 punten in de buidel en de heren uit Gorinchem met een punt na het gelijkspel tegen Schelluinen. In de tweede minuut weet Nick den Hertog zijn ploeg op een 1-0 voorsprong te schieten. Het hoge druk uitoefenend Raptim reageert hier snel op, het is publiekslieveling Mohamed Boukrouche dat de mee gereisde supporters trakteert op een goal en daarmee de stand 1-1 maakt. Beide ploegen leggen een goede pot op de mat, met kansen over en weer blijft gaan we met gelijke stand de rust in.

Na de kantwissel is het Raptim wat goed in balbezit weet te blijven en via een goed opgezette aanval op een 1-2 voorsprong komt, wederom via Boukrouche. Nick den Hertog weet namens Peursum tweemaal heel dicht bij de gelijkmaker te komen, echter is het sluitpost Koen van der Leeden die Raptim op de voorsprong weet te houden. Ondanks dat Peursum druk blijft opvoeren weet Raptim uit te breken en is het weer Boukrouche die keeper Thimo Ponsen passeert, 1-3! Hierdoor blijft Peursum op 0 punten steken en heeft Raptim nog uitzicht op een plaats in de volgende ronde.