30-12- 2022 | Senioren poule D | v.v. Schelluinen – ASV Arkel

30 december 2022

De laatste wedstrijd van de avond gaat wederom gespeeld worden in poule D. Beide teams wisten in de eerste ronde al wat punten bij elkaar te sprokkelen, echter moeten de heren uit Arkel winst behalen om GVV Raptim voorbij te gaan in het klassement. Kort na het eerste fluitsignaal van scheidsechter Koene weet Wesley Swets zijn ploeg ASV Arkel op voorsprong te schieten.

Ondanks de vroege voorsprong blijft de wedstrijd gelijk op gaan, beide ploegen leveren veel strijd maar weten niet meer tot scoren te komen. 28 seconden na rust komt Schelluinen 1 op 1 voor het doel, Fadelme Elonga weet de Arkelse doelman te passeren en daarmee zijn ploeg op gelijke score te brengen. Net zoals in de eerste helft gaat het ook in de tweede bedrijf gelijk op tijdens de laatste wedstrijd van de avond. In de laatste minuut is het toch Arkel dat aan het langste eind trekt. Schelluinen speelt alles of niets door met vijf veldspelers te opereren. Uiteindelijk is het Corné van Horik die in de laatste seconden de bal in het lege goal weet de dribbelen waarna de scheidsrechter gelijk affluit. ASV Arkel wint met 1-2 en komt daardoor op zes punten, Schelluinen blijft steken op 1.