Finale O13 | Unitas - Asperen

04 januari 2020
JO13_Lucien

Unitas – Asperen 6-0 |Finale O13

Zaterdagavond is finaleavond bij de Proxsys Cup! De eerste finale van de dag was die van het OVO Jeugdtoernooi O13. In een goed gevulde Oosterbliek was het de eer aan Unitas en Asperen om deze finaledag af te trappen. Unitas won gisteren haar halve finale door in de shoot outs SteDoCo te verslaan, Asperen was in de reguliere speeltijd te sterk voor VVAC.

Unitas begon het duel met Asperen voortvarend. Posterboy Sven Quadflieg, die na de wedstrijd ook verkozen zou worden tot de beste speler van het toernooi, liet zien waarom hij terecht op de poster stond. Binnen een paar minuten zette de aanvoerder zijn team op een 2-0 voorsprong door de bal twee keer vanaf links binnen te knallen.

Asperen deed alles wat het kon om er een spannende finale van te maken, maar het waren toch de kwaliteiten van Unitas die boven kwamen drijven. Ook in de tweede helft waren de roodbroeken de betere ploeg en dit leidde uiteindelijk tot de 3-0 en 4-0 van Jorn Wansink, die daarmee zijn doelpuntentotaal op 10 goals zette en zo topscorer van het toernooi werd.

Omdat ook Unitassers Dion van Zanten en Reinout den Bok nog een duit in het zakje deden, won Unitas uiteindelijk met liefst 6-0.

Unitas: Sven Quadflieg (2x), Jorn Wansink (2x), Dion van Zanten, Reinout den Bok
Asperen: -

Sluiten