Halve finale jeugd O17 | SteDoCo – Unitas

03 januari 2020

Halve finale jeugd O17 | SteDoCo – Unitas 0-2

Bij het OVO jeugd toernooi voor O17 teams gaat de eerste wedstrijd tussen SteDoCo O17 en Unitas O17. SteDoCo won poule A door een beter doelsaldo te hebben dan groepsgenoot VV Woudrichem. Unitas won poule B afgetekend met 5 overwinningen uit 5 duels. Hetzelfde affiche dus als bij de O13.

Unitas kwam al snel op voorsprong. Stefan Broere stond aan het eind van een goeie Unitas aanval, 0-1. Unitas had de rest van de eerste helft licht de overhand maar SteDoCo bood keurig tegenstand. Voor de rust kreeg Unitas een gele kaart waardoor zij de 2e helft met een man minder begonnen.

SteDoCo probeerde te drukken in de 2e helft maar het was Unitas dat de grootste kansen kreeg. Een schot belandde uiteindelijk aan de binnenkant van de paal waardoor SteDoCo in de wedstrijd bleef. Even later was het weer Unitas dat de paal raakte, deze keer door toedoen van nummer 10 Pascal van Arkel. 2 minuten later was daar dan toch de 0-2. Pascal van Arkel werkte de bal deze keer wel binnen en schoot Unitas hierdoor naar de finale van morgen. Zij nemen het op tegen de winnaar van de andere halve finale die gaat tussen GJS en Hardinxveld O17.