Poule A| GJS - Woudrichem

28 december 2019

GJS – Woudrichem 5-5

De tweede beslissing van de dag is die in poule A. GJS en Woudrichem gingen op voor hun 3e en laatste wedstrijd. Beide ploegen staan op 6 punten, dus ze gaan onderling uitmaken wie de nummer 1 wordt in deze poule A.

Een spannende pot in een nog steeds goed gevulde Oosterbliek werd het gevolg. Halverwege was het Sereno Latuhihin die met een mooi schot de 1-0 aantekende. Maar het bleef spannend. 3 minuten voor de rust was het de topscorer van het toernooi tot nu toe Tim Saaman die de 1-1 maakte voor Woudrichem. En hiermee was het nog niet gedaan. Tim Saaman deed het 1 minuut voor de rust nog een keer, deze keer uit een laag ingeschoten vrije trap.

Direct na de rust was het eigen goal aan GJS kant waardoor het 1-3 werd voor Woudrichem. Maar GJS liet het hier niet bij zitten. De titelhouder kwam 2x terug van een 2 doelpuntenverschil achterstand. Met nog 10 minuten op de klok stond het dus 3-4 in het voordeel van Woudrichem. Nordin el Hassani maakte de 4-4 voor GJS. De Oosterbliek leefde mee, aan beide kanten. Je dacht 4-4? Het werd in de laatste minuten nog 5-5! Eerst maakte Tim Saaman zijn hattrick compleet, 1 minuut later was het Rob van den Boom die zijn 3de maakte. Hierdoor is GJS door als nummer 1 uit poule A en moet Woudrichem afwachten, maar de kans dat zij als beste nummer 2 doorgaan is aardig groot.

GJS: Rob van den Boom (3x), Sereno Latuhihin, Nordin el Hassani

Woudrichem: Tim Saaman (3x), Wilty Schaap, eigen goal