Poule A | GRC '14 - GJS

24 december 2019

GRC ’14 – GJS 1-4

GJS trapte het toernooi voortvarend af met een klinkende 15-2 overwinning op Kozakken Boys. Eersteklasser GRC ’14 had het moeilijk in de eerste wedstrijd en verloor met 8-4 van Woudrichem. Voor beide teams dus meer dan genoeg om voor te spelen.

GRC ’14 kwam geconcentreerd voor de dag tegen titelhouder GJS. Na een paar minuten was de eerste grote kans daar. GRC ’14 kreeg dé mogelijkheid op de 1-0 door middel van een penalty, maar GJS keeper Bart van Schaften hield Sem vd Stelt van het scoren. Aan GJS kant stonden aanvoerder Sjors Hendriks en poster boy Sereno Latuhihin op met allebei 1 goal voor de rust. Maar toch was daar kort voor de rust Sem vd Stelt die GRC op 1-2 bracht.

GRC ’14 liet het er niet bij zitten in de tweede helft. Het bleef spannend, maar halverwege waren daar twee splijtende ballen op Rob van den Boom die de bal 2x uit de draai heerlijk in de goal schoot. Dit bleek uiteindelijk ook genoeg voor de overwinning. Het verzet van GRC was gebroken en hierdoor gaan GJS en Woudrichem zaterdag samen uitmaken wie er eerste in poule A wordt.

GRC ’14: Sem vd Stelt
GJS: Sereno Latuhihin, Sjors Hendriks, Rob van den Boom (2x)