Poule A| Kozakken Boys - GRC' 14

28 december 2019

Kozakken Boys – GRC ’14 7-8

Nu GJS de eerste plaats bemachtigd heeft en Woudrichem de 2e in poule A is het aan Kozakken Boys en GRC ’14 om onderling uit te maken wie er 3e en 4e worden in deze poule. GRC ’14 heeft een beter doelsaldo dus bij een gelijkspel zijn zij 3e. Het werd een heerlijk potje.

Het was een gelijk opgaande wedstrijd vanaf het begin. De halve finalist van vorig jaar Kozakken Boys scoorde als eerst, de kwartfinalist van vorig jaar GRC ’14 kon niet lang achterblijven en dus werd het 1-1. Hierna was het de beurt aan Areano van Seters. Binnen een tijdsbestek van een paar minuten was hij 3x trefzeker voor de Boys. De ruststand is uiteindelijk 6-2 in het voordeel van Kozakken Boys.

De Oosterbliek bleef leuke aanvallen voorgeschoteld krijgen. De wedstrijd ging natuurlijk om wie dat er volgend jaar weer mee mag doen en wie niet. Daarom bleven de ploegen doorgaan. Met nog 7 minuten te gaan stond het opeens nog ‘maar’ 7-6 voor Kozakken Boys. GRC’ 14 wist binnen een tijdsbestek van een paar minuten 4x te scoren en bracht hierdoor de spanning terug. De comeback was daarna compleet. Martin Kant was met zijn hak trefzeker in twee instanties en daarna nog een keer met een intikker. Hierdoor is GRC’ 14 er sowieso weer bij volgend jaar en moet Kozakken Boys een jaartje wachten.

Kozakken Boys: Areano van Seters (4x), Youri Huyzer (2x), Kevin Sluijk
GRC ’14: Martin Kant (3x), Jop de Jong (2x), Max Opsteeg (2x), Wilco van Oord