Poule A | Kozakken Boys - Woudrichem

24 december 2019

Kozakken Boys – Woudrichem 4-10

De eerste twee ploegen die voor hun tweede duel opgaan zijn twee ploegen uit poule A: Kozakken Boys en Woudrichem. De mannen uit Werkendam kregen in de 1e wedstrijd een flinke tik van GJS, Woudrichem daarentegen begon met een 8-4 overwinning tegen GRC. Aan Woudrichem dus de taak om hun puntenaantal te verdubbelen, of gaan de Boys zich revancheren na de veegpartij? Het werd dat eerste.

Woudrichem begon voortvarend door goals van smaakmakers Jamy Goemaat en Tim Saaman, maar aan de Werkendamse kant deed, in tegenstelling tot de eerste wedstrijd, Youri Huyzer mee. Hij was belangrijk voor de jonge Kozakken Boys ploeg als aanspeelpunt en met 1 goal in de eerste helft. Maar de goalgetter van vorig jaar Tim Saaman is ook dit jaar weer op dreef. Met 4 goals in de eerste helft bewees hij zijn waarde weer voor Woudrichem.

Woudrichem bleef ook in de 2e helft de druk er op houden. Dit resulteerde in meerdere mooie aanvallen en goals. Maar Kozakken Boys bleef ervoor gaan waardoor het een redelijk open wedstrijd bleef met een uiteindelijke 4-10 voor Woudrichem als gevolg.

Kozakken Boys: Youri Huyzer, Lars de Roos, Huib van Wijk, Kevin Sluijk
Woudrichem: Tim Saaman (5x), Jamy Goemaat (3x), Danny Schaap, Thijs van Rookhuizen

Sluiten